A család érték

NEA
feed-image
Családos rendezvény a családi életre nevelés elősegítése érdekében szakmai programok rendezvények tartása, családi játszóházak szervezése, egyéb rendezvény a családok problémáinak  megoldásában próbál segítséget nyújtani.
 
 

 

Veszprém Megye Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház
 
8200 Veszprém, Kossuth utca 10. 1 emelet 107.
06 88/ 401-110
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 
Nyitva tartás: 
Hétfőtől –Csütörtök: 8:00-16:00-ig 
Péntek: 8:00-14:00-ig
 
Ügyfélfogadási idő: 
Hétfőtől –Csütörtök: 10:00-16:00-ig 
Péntek: 10:00-14:00-ig
 
 
Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház
 
Tevékenységünk: 
 
Az Országos Esélyegyenlőségi Hálózat Veszprém Megyei Esélyegyenlőségi Irodája 2007. december 7-én kezdte meg működését. 
2012. szeptember 1.-én elnevezése hivatalosan megváltozott Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házra.
 
Tevékenységünk fókuszában áll a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok (fogyatékossággal élők, nők, gyermekek, ifjúság, idősek, családok, romák, hátrányos térségekben élők) támogatása, befogadásának elősegítése, valamint az esélyegyenlőség, önkéntesség közvetítése, népszerűsítése.
 
Kiemelt feladatunk az aktív és passzív diszkrimináció elleni fellépés elősegítése a nemük, koruk, származásuk, fogyatékosságuk, vallásuk, vagy egyéb helyzetük, tulajdonságuk, jellemzőjük miatt hátrányos megkülönböztetést elszenvedő emberek érdekében.
 
A hátrányos megkülönböztetés valamennyi formájának megelőzése, valamint a társadalmi tudatformálás érdekében együttműködünk az Emberi Erőforrások Minisztériumával, Egyenlő Bánásmód Hatósággal, a hátrányos megkülönböztetés által érintett csoportokkal, velük foglalkozó civil és egyházi érdekképviseleti, karitatív és egyéb segítő szervezetekkel, állami, önkormányzati fenntartású intézmények munkatársaival, for-profit szféra vezetővel és HR munkatársaival valamint veszprém megyében élő állampolgárokkal.
 
Informáljuk, koordináljuk a hozzánk forduló ügyfeleket, akik az esélyegyenlőség területén hátrányt szenvednek, továbbá várjuk mindazokat, akiket szolgáltatásainkkal segíteni tudunk felvetődő problémáik megoldásában.
 
Varga Endre projektvezető Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Hudi Zsuzsa  irodavezető Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Vajna Szabina  esélyegyenlőségi referens Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Meleg Tamás sajtó-média-és informatikai referens Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 
 
A Veszprém Esélyek Háza és az Eötvös Károly Megyei Könyvtár és Közművelődési Intézet közös megrendezésében családi játszóház címen ingyenes foglalkozásokat szervez a gyermekek és családok részére.
 
 
További cikkeink...
Keresés az oldalon
Hirdetés
Belépés
Veszprém Megyei CSEÖH
Hirdetés
Veszprém Megyei Civil Kerekasztal
Hirdetés
Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pont
Hirdetés
Feliratkozás a levelezőlistára

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Feliratkozás hírlevélre

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin