A család érték

NEA
feed-image

A Nyilvánosságért és Civil Társadalomért Alapítvány "Önként és Dalolva" című projektjének keretében elérhetővé tett a honlapján (www.nyicita.hu) egy űrlapot, mind a leendő önkéntesek, mind az önkénteseket fogadni kívánó civil szervezetek részére, mely segítségével regisztrálhatnak a honlapon található önkéntes adatbázisba.

Az űrlap elérhető:

Bővebben...

 

A Veszprém megyei Halimbán tevékenykedő Együtt a Jövőért Halimbán Egyesület (EJHA) volt a házigazdája egy ifjúsági cserének 2011. július 10. és 19. között, melyet a Fiatalok Lendületben program támogatott.

A Veszprém megyei Halimbán tevékenykedő Együtt a Jövőért Halimbán Egyesület (EJHA) volt a házigazdája egy ifjúsági cserének 2011. július 10. és 19. között, melyet a Fiatalok Lendületben program támogatott. A tíz napos találkozón jelen voltak a franciaországi Association D'Ecouves Verte - Saint Denis sur Sarthon-ból és az olaszországi Circolo Arci Babilonia – Acireale-ból (Szicíliából).

Bővebben...

 


2011. augusztus 4-én Veszprémben járt a Salgótarjáni Önkéntes Információs Pont vezetője Uramecz János, a találkozó alkalmával eszmecserét folytattunk az Önkéntesség Európai Éve 2011 Információs Pont tervezett programjairól.

Link >>>

Képek >>>

Bővebben...

 

2011. július 28-29-30-án megjelenünk a „Völgy Fesztiválon”, ahol célunk az önkéntesség népszerűsítése, toborzás 3 napig.

A bemutató helyszíne a FH MOISZ Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda (együttműködő partnerünk) „Taliándörögdi Ifjúsági Pont” TIP.Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

 

Tisztelt Fogadószervezetek!

Innen letölthető >>> Nemzeti Adó és Vámhivatal hivatalos állásfoglalását, az önkénteseknek adható juttatásokkal kapcsolatban, melyet a Veszprém megyei Önkéntes Centrum tett fel részükre.
A levélben kitérnek az adómentesen adható költségtérítésekre, azok mértékére.
Reméljük jelen tájékoztató levél segítséget nyújt az eligazodásban költségtérítések terén.

 
További cikkeink...
Keresés az oldalon
Hirdetés
Belépés
Veszprém Megyei CSEÖH
Hirdetés
Veszprém Megyei Civil Kerekasztal
Hirdetés
Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pont
Hirdetés
Feliratkozás a levelezőlistára

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Feliratkozás hírlevélre

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin