Család és Karrier Pont

Védőháló a családokért – EFOP-1.2.1-15-2016-00308

NEA
2014-ben minden kistérségben Civil – önkormányzati partnerség képzést tartottunk, melynek célja volt, hogy elinduljon egy szorosabb együttműködés főként a jövőbeni pályázati együttműködések érdekében, azonban jól látható, hogy ez nem megfelelő. Ezért 2015 éves projektünkben minden kistérségben problémafeltáró napot szervezünk kistérségi civil kerekasztal képviselőjével, és a civil referenssel, hogy az együttműködés javítására megoldást találjunk. 
 
A képzésen részvevők kiválasztásának érdekében egy automatizált elektronikus jelentkezési rendszert hozunk létre, ezzel is segítve a képzések átjárhatóságát a résztvevőknek.
Az egyes tréningek végén értékelő lapon kérjük írják le, hogyan tudják alkalmazni a megszerzett tudást, továbbá mivel tudjuk segíteni a munkájukat a jövőben.
 
Cél: civil szervezetek vezetőinek fejlesztése, aktivitás ösztönzése
Célcsoport: A megye összes civil szervezete számára elérhetővé tesszük képzéseinket, várhatóan 1 személy több képzésen is részt vesz.
Résztvevők száma képzésenként: 15 fő +2 tréner
Összesen várhatóan 60 fő vesz részt a projektben.
Képzések helyszíne: Veszprém, Tapolca, 
Módszer: nemformális pedagógiai módszerek
 
Projektünk célja 10 alkalmas képzés sorozat civil szervezetek vezetőinek, ahol olyan tudást adunk át, melyet jól tudnak hasznosítani a civil szervezetek mindennapi életében.
Igyekszünk mintát adni arra, hogy a fejlődéshez, egy szervezetnek milyen utat kell bejárni, a fejlődésnek milyen ki nem hagyható szakaszai és elkerülendő buktatói vannak.
 
Pályázati projektünk nagyban hozzájárult ahhoz, hogy szervezetünk elismertebbé váljon! Évente 50 megyei szervezet jegyezteti be magát a bíróságon, így azok a fiatal egyesületek és alapítványok is tudomást szereznek szolgáltatásainkról, akik még több segítségre szorulnak.
 
Veszprém Megyei CSEÖH
Hirdetés
Családok éve
Hirdetés
Keresés az oldalon
Hirdetés
Belépés
Veszprém Megyei Civil Kerekasztal
Hirdetés
Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pont
Hirdetés
Feliratkozás a levelezőlistára

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Feliratkozás hírlevélre

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin