A család érték

NEA

Tevékenység

A projektidőszak során a közös gondolkodás érdekében, célunk 2 Megyei Kerekasztal találkozó, és 9 kistérségi problémafeltáró, helyzetértékelő találkozó szervezése.
Az első egy napos találkozó során összehívjuk a Veszprém Megyei Kerekasztal képviselőit (Veszprém, Várpalota, Zirc, Pápa, Ajka, Balatonfüred, Balatonfűzfő és a megszűnt hálózatok képviselőit: Sümeg, Tapolca) ahol közösen átbeszéljük az elmúlt időszakot, tréning módszerekkel feltárjuk a problémákat, és megkeressük az esetlegesen kapcsolódási pontokat az egyes térségi hálózatok között, civil és önkormányzati együttműködések között.
A projekt időszak során minden térségi hálózatnál tartunk egy hálózatépítő napot, ahol feltárjuk a problémát egyedileg, és megkeressük a lehetséges megoldásokat, a civil referens bevonásával együtt.
A projekt zárásaként, a Megyei Kerekasztal képviselőivel közösen tervezünk, egy 2 napos találkozót ahol sor kerül stratégiatervezésre, átbeszéljük a projekt során elért eredményeket, megvizsgáljuk, milyen beavatkozásra van szükség, és mely esetekben tud a Megyei kerekasztal közös érdekeket képviselni.
 
 
Veszprém Megyei CSEÖH
Hirdetés
Családok éve
Hirdetés
Keresés az oldalon
Hirdetés
Belépés
Veszprém Megyei Civil Kerekasztal
Hirdetés
Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pont
Hirdetés
Feliratkozás a levelezőlistára

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Feliratkozás hírlevélre

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin