A család érték

NEA
„Alternatív forrásteremtési technikák a gyakorlatban”
 
A fenti elnevezésű projekt a Nemzetközi Visegradi Alap támogatásával valósult meg, 13 000 € összegből. A Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület –HU mint főpályázó, partnereivel Czech Fundraising Center (Csehország), Good Network Foundation (Lengyelország), Youth Association of Gemer (Szlovákia) és Ukrainin Hungarian Development Center (Ukrajna), valósítja meg 2014. január 08 – 2014. december 31 között.
5 ország civil szektorát és azon belül forrásteremtési technikáit vizsgálva megállapítottuk, hogy az adományozási kultúra erősítéséért a civil szervezeteknek még sokat kell tenniük, ám a megismert és felkutatott példák jó mintául szolgálhatnak a szervezetek e tárgyban végzett tevékenységéhez. 
 
Projektünk célja az alternatív forrásteremtési technikák megismerése és alkalmazása a v4es országokban és Ukrajnában. Közös munkánk eredményeként olyan információkat és tudást szeretnénk közvetíteni a szervezeteknek, amelyet gyakorlati munkájuk során is fel tudnak használni, ezzel elősegítve a társadalom építését, forrásteremtési technikák sikeres alkalmazásával. Közös kiadványunkban gyakorlati jó példák mellett az együttműködő országok civil szektorának helyzetelemzéséről is képet kap az érdeklődő. 
A kiadvány év végéig jelenik meg nyomtatott formában, mely minden együttműködő szervezet honlapján is elérhetővé válik.
A projekt prágai workshopján, mely 2014. november 11-12-én volt, az eredményes munka kapcsán további együttműködési lehetőségekről egyeztettünk.
 
 „A projektről bővebb információt a www.civilhazveszprem.hu oldalon olvashatnak.”
 
 
Keresés az oldalon
Hirdetés
Belépés
Veszprém Megyei CSEÖH
Hirdetés
Veszprém Megyei Civil Kerekasztal
Hirdetés
Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pont
Hirdetés
Feliratkozás a levelezőlistára

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Feliratkozás hírlevélre

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin