Család és Karrier Pont

Védőháló a családokért – EFOP-1.2.1-15-2016-00308

NEA
Az „Önkéntesség Európai Éve 2011 Információs Pont” cím elnyerésével kapcsolatos címpályázat elbírálása lezárult. A Nemzeti Koordináló Testület javaslata alapján a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Veszprém megye vonatkozásában a Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület szakmai pályázatát támogatta, igy közhasznú egyesületünk feladat lesz év végéig az információs pont működtetése a megyeszékhelyen.

Az Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pontot a Veszprémi Civil Házban (Veszprém, Kossuth u. 10. II/203.) alakítottuk ki.

Az Info pont elsősorban magával az évvel, annak célkitűzéseivel, másodsorban magával az önkéntességgel kapcsolatban áll az érdeklődők rendelkezésére.

 

Célunk, hogy az önkéntesség minden formájával kapcsolatban az állampolgárok a lehető legszélesebb releváns ismereteket megszerezhessék, hogy ezáltal maguk is aktív európai polgárrá válhassanak. A passzív kommunikációs csatornák, valamint az innovatív eszközök mellett azonban szükséges, hogy a társadalom bizonyos csoportjainak eltérő igényeit is figyelembe véve, a költségtakarékosság elvét szem előtt tartva olyan eszköz is kialakításra kerüljön, amely személyes találkozásra, tapasztalatátadásra ad lehetőséget.

 

Az európai év lehetőséget teremt arra, hogy összegyűjtsük és bemutassuk eddigi – nemzetközi szinten is példaértékű – jó gyakorlatainkat az önkéntesség terén, másrészt minél szélesebb körben, minél több társadalmi réteget megszólítva tudatosítsuk az emberekben az önkéntes tevékenységek és az aktív állampolgárság pozitív következményeit.

Az Önkéntesség Európai Éve 2011 hivatalos központi honlapja itt érhető el >>>

 


A Önkéntesség Európai Éve 2011 Veszprém Megyei Információs Pont működtetését támogatja:

 

 

 

 
Veszprém Megyei CSEÖH
Hirdetés
Családok éve
Hirdetés
Keresés az oldalon
Hirdetés
Belépés
Veszprém Megyei Civil Kerekasztal
Hirdetés
Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pont
Hirdetés
Feliratkozás a levelezőlistára

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Feliratkozás hírlevélre

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin