A család érték

NEA
Létszámbővítést tervező munkáltatók figyelmébe ajánljuk az alábbi lehetőséget:
 
„A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)” TÁMOP-1.1.2-11/1-2012-001 projekt keretein belül a Veszprém Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja és a Veszprémi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége állásbörzét szervez.
A rendezvény időpontja: 2014. április 29. 9.00-12.00 óra
Helyszíne: Városi Művelődési Központ (volt HEMO) épületében
                   8200 Veszprém Táborállás park 1.
A rendezvényen való részvétel térítésmentes. Minden kiállítónak külön asztalt, és wifi elérhetőséget biztosítanak a szervezők.
A rendezvény célja a Veszprém és térségében élő álláskeresők elhelyezkedését elősegíteni oly módon, hogy lehetőség nyílik a munkaadók és munkavállalók személyes találkozására.
A munkáltatók részéről lehetőség lesz a bemutatkozásra, elképzeléseik ismertetésére, és a leendő munkavállalókkal történő közvetlen kapcsolatfelvételre munkaerőigényük kielégítése érdekében.
Kérem, hogy részvételi szándékukat, illetve a felajánlott munkaköröket 2014. április 23-ig szíveskedjenek eljuttatni a VEM KH Veszprémi járási Hivatal, Járási Munkaügyi Kirendeltségére; Bíróné Gosztolai Andrea részére a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.
 
Keresés az oldalon
Hirdetés
Belépés
Veszprém Megyei CSEÖH
Hirdetés
Veszprém Megyei Civil Kerekasztal
Hirdetés
Önkéntesség Európai Éve Veszprém Megyei Információs Pont
Hirdetés
Feliratkozás a levelezőlistára

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Feliratkozás hírlevélre

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin